søndag den 1. juli 2012

Rugbrødstoast

Rugbrødstoast er virkelig blevet et stor HIT herhjemme - både blandt børn og voksne.

Toasteren er blevet støvet af fra sit inderst skjul i køkkenskabet og er nu rykket lidt frem i hierarkiet blandt køkkenredskaberne :-).

Det er meget nemt og hurtigt at lave - og eminent til middagsmad eller mellemmåltid.

  1. Smør rugbrød med kokosolie. 
  2. Kom pålæg mellem de to stykker rugbrød, f.eks. øko. hamburgerryg, spegepølse eller kyllinge kødpølse. Har du en rest kylling fra aftensmaden, vil det også være perfekt i (i tynde skiver). 
  3. Skær en masse grønt til at komme i. F.eks. rødløg, rødbeder (letkogte i skiver), agurker, tomater, spinatblade, rød peber. Kom evt. lidt god mayonaise i også.  
Du kan bruge alm. rugbrød eller det glutenfrie.

Jeg har med stor succes afprøvet stenalder-rugbrødet fra restaurant Kong Hans. Det smager super skønt, og er det nemmest brød, jeg nogensinde har prøvet at lave. Og så er der ikke så meget som et gram mel i - kun kerner, nødder, æg, salt og olie.

Du kan læse mere om det - og se opskriften her 


Jeg kværner dog kernerne og nødderne lidt først og bruger de kerner/nødder, som vi synes bedst om og lige har i køkkenskabet.

Du skulle ta' og prøve det.... Det har slet ikke den der lidt underlige smag, som noget eller det meste glutenfrie brød godt kan have...Ingen kommentarer: