tag:blogger.com,1999:blog-6846735111584209127.post5989609479210531545..comments2018-01-26T01:42:13.934-08:00Comments on Jane Ryberg: Hindbær-marcipanJane Ryberghttp://www.blogger.com/profile/10764269228853160675noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-6846735111584209127.post-2252811291522767272013-01-03T14:49:49.089-08:002013-01-03T14:49:49.089-08:00Omend lidt sen respons fra mig, så fantastisk at h...Omend lidt sen respons fra mig, så fantastisk at høre jeres feedback Marianne og Malene. Og de behøver jo slet ikke kun at høre julen til ;-)<br />Kh JaneJane Ryberghttps://www.blogger.com/profile/10764269228853160675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6846735111584209127.post-12999478602451754662012-12-18T14:40:50.167-08:002012-12-18T14:40:50.167-08:00Hold - da - op - hvor er de bare gode! Jeg brugte ...Hold - da - op - hvor er de bare gode! Jeg brugte fire almindelige dadler (det var hvad jeg lige havde), blødte dem ud i et times tid og kørte hele molevitten i minihakkeren. Dryssede med frysetørrede hindbær ovenpå chokoladen... mums, dette er afgjort en ny favorit!Mariannenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6846735111584209127.post-41254254400366672052012-12-13T12:05:38.874-08:002012-12-13T12:05:38.874-08:00Lavede en portion i dag med dadler. Mums. Problem:...Lavede en portion i dag med dadler. Mums. Problem: Portionen er jo alt for lille til vores familie på 5. Den vil ikke holde mange dage:-) EFter at have onduleret mandlerne, smed jeg bare det hele i foodprocessoren. Det fungerede fint.Malene fra Paleolivethttp://www.paleolivet.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6846735111584209127.post-37511377167885829682012-12-08T10:57:40.927-08:002012-12-08T10:57:40.927-08:00Hej.
Det kan du gøre som du synes. Enten det hele ...Hej.<br />Det kan du gøre som du synes. Enten det hele på én gang, eller dadlerne først for sig og hindbærerne evt. med en gaffel, og så dernæst blande sammen med mandelmelet og kokosolie.<br />God fornøjelse - håber de falder i god smag :-)<br />Kh JaneJane Ryberghttps://www.blogger.com/profile/10764269228853160675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6846735111584209127.post-13295053916632407122012-12-07T01:56:49.212-08:002012-12-07T01:56:49.212-08:00Hej. Moser man dadlerne & hindbær inden man bl...Hej. Moser man dadlerne & hindbær inden man blander det i "den nemme" version for ikke at få det så klumpet?<br />Nu skal det nemlig prøves, har læst om dem flere stedet:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6846735111584209127.post-36485767455917751152012-11-19T05:45:54.011-08:002012-11-19T05:45:54.011-08:00Åh jo! De er helt sikkert godkendt til juleguf!
F...Åh jo! De er helt sikkert godkendt til juleguf! <br />Første portion er langsomt, men sikkert blevet spist fra dåsen i køleskabet - fantastisk at eet stykke kan være nok til at stille den lille sukkertrang, når man normalt gerne spiser en hel del mere at det med raffineret sukker ;)MrsBalouihttps://www.blogger.com/profile/12316597461801936948noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6846735111584209127.post-41049544236939894322012-11-16T14:08:32.250-08:002012-11-16T14:08:32.250-08:00Helle, Medjoul dadler er friske store dadler med s...Helle, Medjoul dadler er friske store dadler med sten. De fås i flere dagligvarerbutikker efterhånden, men kan også bestilles i net-helsekostbutikker. Prøv at google dem, så kan du se et billede af dem. <br />Du kan også sagtens bruge de alm. tørrede dadler - så skal du bare bruge lidt flere og kun de helt bløde af dem. God fornøjelse :-)<br /><br />Sabrina - dejligt at du har lyst til at prøve, håber du synes om dem.<br /><br />MrsBaloui, ja for at få en helt ensartet masse skal dadlerne være helt bløde - men lidt knas kan jo også være et fint twist ;-)<br />Jeg lader det være op til en selv at vurdere om hindbærrene skal koges først - synes bare det ofte er ret ærgerligt og betyder en hel anden farve og smag - men ja, pga anbefalingerne, så er det også derfor opskriften i min e-bog er med et opkog :-) <br />Håber de faldt i god smag :-P<br /><br />Jane Ryberghttps://www.blogger.com/profile/10764269228853160675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6846735111584209127.post-46059093566928326272012-11-11T12:43:15.578-08:002012-11-11T12:43:15.578-08:00Tak!
Vi kan næsten ikke vente til chokoladen størk...Tak!<br />Vi kan næsten ikke vente til chokoladen størkner - Jeg har brugt den nederste opskrift, og vi har prøvesmagt undervejs. Jeg har ikke fået massen helt jævn, men der er lidt mere "bid" i, når der er lidt dadelstykker i (tror mine dadler var lidt for tørre).<br />Jeg kogte hindbærrene op, sådan som det bliver anbefalet.<br /><br />Nams!MrsBalouihttps://www.blogger.com/profile/12316597461801936948noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6846735111584209127.post-56481857302941745262012-11-11T00:08:36.182-08:002012-11-11T00:08:36.182-08:00Uhhm det ser ualmindeligt lækkert ud. glæder mig t...Uhhm det ser ualmindeligt lækkert ud. glæder mig til at prøve.Sabrinahttps://www.blogger.com/profile/17138297652618117563noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6846735111584209127.post-80424401374932098402012-11-10T05:33:55.873-08:002012-11-10T05:33:55.873-08:00Det lyder bare så lækkert.
Men hvad er "medj...Det lyder bare så lækkert.<br /><br />Men hvad er "medjoul" dadler?<br /><br />Det kender jeg ikke.Hellenoreply@blogger.com