tag:blogger.com,1999:blog-6846735111584209127.post4606966815503341076..comments2018-01-26T01:42:13.934-08:00Comments on Jane Ryberg: Glutenfrit rugbrødJane Ryberghttp://www.blogger.com/profile/10764269228853160675noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6846735111584209127.post-1396685774134587202012-04-25T13:13:55.424-07:002012-04-25T13:13:55.424-07:00Hej Christina og Malene
Ja agavesirup er også en ...Hej Christina og Malene<br /><br />Ja agavesirup er også en slags sukker, der dog ikke påvirker blodsukkeret så meget pga lav glucose, men alligevel indeholder meget fruktose, som kan belaste/drukne leveren i store mængder. Jeg bruger bare rigtig lidt af det og skifter også indimellem med honning. Jeg er ikke rigtig hug på de mere kemiske sager som sukrin, stevia og birkesød - og vil langt hellere søde med frugt, tørret frugt osv. Mit næste skridt er at købe en stevia plante og så bruge bladene :-). <br /><br />Ang. HUSK, så ser jeg det mere som et kosttilskud, som kan bruges i akutte faser f.eks. diarre eller forstoppelse - men er det noget kronisk vil jeg hellere finde årsagen eller få flere fibre af "naturlig vej" som f.eks. flere grøntsager. <br />Mange bruger HUSK i det daglige glutenfrie brød for at få det til at hænge bedre sammen - men jeg tænker at det skal bruges som kosttilskud, når behovet er der. Dette er kun min mening - allerbedst er at gøre, hvad du føler bedst for :-) <br /><br />Kh JaneJane Ryberghttps://www.blogger.com/profile/10764269228853160675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6846735111584209127.post-29377295744230437792012-04-16T09:47:02.511-07:002012-04-16T09:47:02.511-07:00Jeg har efterhånden læst rigtig meget om agave og ...Jeg har efterhånden læst rigtig meget om agave og er helt holdt op med at bruge det. Jeg vil foreslå at bruge dansk honning i stedetMalenehttp://www.paleolivet.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6846735111584209127.post-69542311776759051082012-04-14T05:52:21.390-07:002012-04-14T05:52:21.390-07:00Hej ;)
Dit brød lyder super lækkert - det kunne je...Hej ;)<br />Dit brød lyder super lækkert - det kunne jeg godt finde på at prøve af.. Men har lige et par spørgsmål til dig, som du måske har lyst til at svare på med din viden:<br />-Hvorfor ikke HUSK til daglig?<br />-Agavesirup er vel også sukker..-eller hvad??<br />Mange hilsner<br />ChristinaAnonymousnoreply@blogger.com